Actueel

Lekker voetbal kijken met een koud biertje en een verse Hollandse Nieuwe.
Kom ze snel halen of laat ze lekker thuisbezorgen via www.dejongvisspecialist.nl
Fijne wedstrijd.
De vlag hangt weer uit!
De Hollandse Nieuwe vangst 2024 zijn er weer!
Bij ons vers van het mes.
Alleen vandaag een EK deal!
Lekker haring happen tijdens Polen - Nederland
6 haringen voor €10.00Ook geschikt tijdens:
Hongarije - Zwitseland
Spanje - Kroatië
Italië - Albanië
Of voor vaderdag.
Lekker eten met Pasen.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Zien we u straks ook om uw paasdagen nog lekkerder te maken?
Tot zo.
Bestel eenvoudig en snel op:
www.dejongvisspecialist.nl
Let op!
Onze tips voor Pasen.
Let op!
Onze tips voor Pasen.
Let op!
Onze tips voor Pasen komen eraan.
Let op!
Onze tips voor Pasen komen eraan.
Probeer eens wat anders, maak een heerlijke zalm ovenschotel met humus en aardappelpuree! 👩🏼‍🍳
Vis is onderdeel van een gezonde voeding. Vis is goed voor de gezondheid. Visvetzuren zijn goed voor je hart 🫀 en bloedvaten. Daarom is het advies om zeker 1 keer per week vis te eten. Eet smakelijk 😋.
Nederland mag dan een waterland zijn, het blijkt dat kinderen weinig vis eten. Vis zit boordevol eiwitten, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Omega 3 bijvoorbeeld, dat goed is voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen én beschermt tegen hart- en vaatziekten. Jodium, chroom, fluoride en zink en behalve vitamine A en E, ook vitamine D, belangrijk voor sterke botten en tanden.
Leer zeeduivel fileren! 🐟
Wel eens van Skrei gehoord?De vangstperiode valt precies buiten het seizoen van de gewone kabeljauw dat van mei tot en met december loopt. Vandaar de naam ‘winterkabeljauw’.
Skrei komt van het Noorse woord skreid, dat zwerver betekent. Het verwijst naar de omzwervingen die de vis elk jaar maakt. Skrei valt over het algemeen erg in de smaak bij visliefhebbers vanwege de spierwitte en stevige filets. Een lekkernij om zeker eens uit te proberen!
Wist je dat vis een van de beste bronnen van dierlijke eiwitten is? Eiwitten helpen bij het snel herstellen van de spieren. Een goed idee dus om een lekker visje te eten na een flinke workout! 💪
Heb jij gezonde voornemens om 2024 zo goed mogelijk te beginnen? Dan is vis jouw beste vriend! ♥️Vis is namelijk onderdeel van een gezond voedingspatroon en staat daarom in de Schijf van Vijf 🐟. Visvetzuren zijn goed voor je hart- en bloedvaten en de vele vitaminen en mineralen die je uit vis haalt, helpen je lichaam gezond en sterk de houden. Daarom adviseert het Voedingscentrum om zeker 1 keer per week vis te eten. Kom even langs, we adviseren je graag!